Running Team

10ος Αριστοτέλειος Δρόμος

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Α.Π.Θ., σε συνεργασία με τη “Φοιτητική Εβδομάδα” στo πλαίσιo των αθλητικών δραστηριοτήτων, διοργανώνει δρόμο υγείας 5000 μ. στον χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου με την επωνυμία «10ος Αριστοτέλειος Δρόμος». Σκοπός της διοργάνωσης είναι η συμμετοχή και η ευαισθητοποίηση για κίνηση, φυσική δραστηριότητα και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ημερομηνία: Σάββατο 19 Μαίου 2018

Ώρα: 

Πρόγραμμα 5 χιλιομέτρων για αρχάριους.

Στα πλαίσια του 10ου Επετειακού Αριστοτέλειου Δρόμου, σας παραθέτουμε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα προπόνησης για δρόμους 5 χιλιομέτρων.

Το προγρόμμα έχει διάρκεια ένα μήνα και μπορεί να σας κάνει να ολοκληρώσετε το πρώτο σας "πεντάρι".

Είναι επίσης αποτελεσματικό και για όσους έχουν ξανατρέξει αυτή την απόσταση και θέλουν να βελτιώσουν το χρόνο τους. 

7ος Δρόμος Σέϊχ Σου

Τη κυριακή 6 Μαϊου η Running Team του Πανεπιστημικου Γυμναστηριου Α.Π.Θ θα τρεξει στον 7ος Δρόμος Σέϊχ Σου τοσο στα 16.5 οσο και στα 4.5 χιλιόμετρα.
Δηλωστε συμμετοχή μαζι μας πατώντας εδω . Στο πεδίο που σας ζητάει Club/Σύλλογος γραψτε Πανεπιστημιακο Γυμναστηριο Α.Π.Θ .
Το αντίτιμο συμμετοχής στον αγώνα των 16,5 χλμ είναι 5 € και στα 4.5 χλμ ειναι δωρεάν.

4th Panorama Charity Fun Run

Τελευταίες ημέρες εγγράφων Δευτερά  16/4 και Τρίτη 17/04 στη reception του Πανεπιστημιακού Γυμναστήριου (15.00-20.00). H συμμετοχή για τα μέλη του ΑΠΘ είναι δωρεάν (προλάβετε, έμειναν λίγες αιτήσεις ακόμα)

Η AUTh Sports Centre Running Team συμμετέχει στον αγώνα Πανοράματος, τόσο στα 5 όσο και στα 10 χιλιόμετρα, την Κυριακή 22 Απρίλιου.

Με σύνθημα RUN TOGETHER στηρίζουμε τους συλλόγους:

·ΑΝΤΗΡΙΔΑ

·ΛΑΜΨΗ

·ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΝΟΙΑΣ Π.Α.Α.Π.Α.Θ. "Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ"

·ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ

·ΕΠΙΛΟΓΗ

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του αγώνα:

Running Team-Ξεκινάνε οι προπονήσεις

Μια νέα ομάδα ξεκίνησε με σκοπό να συγκεντρώσει όλους εμάς που αγαπάμε το τρέξιμο, αλλά και αυτούς που το σκέφτονται αλλά δεν το τόλμησαν ποτέ. 
 
Tο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του ΑΠΘ δίνει τη δυνατότητα σε όσους και όσες κάνουν εγγραφή στην AUTh Sports Centre Running Team, να ξεκινήσουν να προπονούνται σωστά απολαμβάνοντας τα οφέλη που δίνει η ομαδική προπόνηση κάτω από τη καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών.
 

5 οφέλη του ομαδικού τρεξίματος

1. Μαθαίνεις από τους άλλους

Μέσα από το ομαδικό τρέξιμο μαθαίνεις από τους άλλους. Ενώ έτρεχα με την ομάδα μου σήμερα, προσπαθούσα να ανταλλάξω όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες για να βεβαιωθώ ότι όλοι θα μάθουμε, ο ένας από τον άλλον. Υπάρχει η φιλοσοφία της συντροφικότητας που είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα όταν τρέχεις σε μια ομάδα. Αποτελεί κοινό μυστικό στους δρομείς ότι μιλάνε για τρέξιμο ενώ τρέχουν.

2. Υπευθυνότητα

4ο Panorama Charity Fun Run

AUTh Sports Centre Running Team

Τρέξτε με την ομάδα του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου δωρεάν στο  4ο "Panorama Charity Fun Run"

Κυριακή 22 Απριλίου 2018.

Με αφετηρία τη «Στροφή Πλατανάκια» στο Πανόραμα, 

• 10 χιλιομέτρα με ώρα εκκίνησης 11.00 π.μ.

• 5,5 χιλιομέτρα με ώρα εκκίνησης 11.15 π.μ.

• 2 χιλιομέτρα, με ώρα εκκίνησης 11.30 π.μ.

13ος Διεθνής Μαραθώνιος ¨ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"-Δηλώσεις Συμμετοχής

Ενόψει της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής της Βόρειας Ελλάδας που πλησιάζει, μπορείς να συμμετάσχεις με την Running Team του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Α.Π.Θ  στο 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» την Κυριακή 1 Απριλίου 2018.

  • 5 χιλιόμετρα
  • 10  χιλιόμετρα 
  • 42  χιλιόμετρα  

Δήλωσε συμμετοχή στη reception του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, καθημερινά από τις 15.00-20.00.

Λήξη εγγραφών 7 Μαρτίου 2018.

Το ΠΓ στον 6ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ως φορέας προαγωγής της υγείας και της δια βίου άθλησης, δεν θα μπορούσε να λείπει από το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της πόλης μας. Δίνει δυναμικά το παρών του στον 6ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης στις 14 Οκτωβρίου και καλεί όλους τους φοιτητές και μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας να δηλώσουν συμμετοχή, ώστε να ζήσουν την μοναδική εμπειρία της μεγάλης αυτής αθλητικής γιορτής.

Μην αλλάζετε το μήκος διασκελισμού σας κατά το τρέξιμο

Νέα μελέτη σχετικά με τους δρόμους υγείας και αντοχής συνιστά στους δρομείς να επιλέγουν το φυσικό μέγεθος του βηματισμού τους κατά το τρέξιμο, είτε είναι αρχάριοι  είτε έμπειροι μαραθωνοδρόμοι. 

 

Μην αλλάζετε το μήκος του διασκελισμού σας κατά το τρέξιμο, αφήστε το όπως είναι γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα ξοδεύετε περισσότερη ενέργεια.

Σελίδες