Πρωταθλητές Πετοσφαίρισης ΑΠΘ, 2014-15

Ημερομηνία: 
Κυριακή, 7 Ιούνιος, 2015

Τελικός αγώνας Φοιτητριών:

Ο τελικός των φοιτητριών ήταν ένας φανταστικός αγώνας αφού η μπάλα κυριολεκτικά δεν έπεφτε κάτω. Εκπληκτικές άμυνες και από τις δύο ομάδες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τελικό νικητή την ομάδα MAFIAS που κατακτά για δεύτερη συνεχή χρονιά το πρωτάθλημα. Οι φοιτήτριες της ομάδας BAKERS, έδειξαν πως βρίσκονται επάξια στον τελικό αφού μονομάχησαν μέχρι τέλους για τον τίτλο και αν δεν είχαν την ατυχία να τραυματιστεί, η πολύ καλή έως εκείνη τη στιγμή διαγώνιος τους, τα πράγματα ίσως να έπαιρναν άλλη τροπή.
MAFIAS - BAKERS 3-1

Το πρώτο σετ κράτησε 37' αφού οι ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο καιοι φάσεις διαρκούσαν αρκετή ώρα, με τελικό νικητή την ομάδα MAFIAS.

Στο δεύτερο σετ, η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος έπαιξε καλύτερα και το κατέκτησε με σκορ 20-25.

Στο τρίτο σετ, οι φοιτήτριες των MAFIAS προηγήθηκαν ακόμα και με σκορ 15-08 αλλά οι φοιτήτριες των BAKERS, με έναν εξαιρετικό σερί, γύρισαν το ματς και προηγήθηκαν με 15-16 αλλά το έχασαν στις λεπτομέρειες με σκορ 25-22.

Στο τέταρτο σετ, οι BAKERS εμφανώς επηρεασμένες από το τραυματισμό της συμπαίκτριάς τους, πάλεψαν αλλά τελικά η εμπειρία και το δεμένο σύνολο των MAFIAS το κατέκτησε με σκορ 25-21.

MVP του πρωταθλήματος και του μεγάλου τελικού αναδείχθηκε η φοιτήτρια του Φυσικού και παίκτρια των MAFIAS Ιωαννίδου Μαρία.

Τελικός αγώνας Φοιτητών:

Ύστερα από τον καλύτερο σε ποιότητα αγώνα, με εντάσεις, αψιμαχίες, εκπληκτικές άμυνες, μπλοκ και επιθέσεις καθώς και με εκπληκτικές εναλλαγές στο σκορ, η ομάδα του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ κατέκτησε την κορυφή του Πρωταθλήματος για την περίοδο 2014-2015.

ΑΣΣΟΣ - ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ  1-3

ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2014-2015

Ο μεγάλος τελικός τα είχε όλα!

Το πρώτο σετ ήταν ένα από τα πιο συγκλονιστικά αφού οι περσινοί πρωταθλητές ΑΣΣΟΣ προηγήθηκαν με σκορ 24-19 και το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, κάνοντας ένα σερί 7-0, γύρισε το σετ και το κατέκτησε με σκορ 24-26.

Τα υπόλοιπα σετ ήταν αμφίρροπα, με τις ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο και την ομάδα ΑΣΣΟΣ να κατακτά το δεύτερο με σκορ 25-23.

Στο τρίτο σετ το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ήταν καλύτερο και το κέρδισε με σκορ 18-25.

Το τέταρτο σετ, τελευταίο όπως αποδείχτηκε, είχε ένταση και τρεις κόκκινες κάρτες σημειώθηκαν από τον διαιτητή. Η ομάδα του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ τελικά το κατέκτησε στις λεπτομέρειες με σκορ 23-25.

Οι δύο ομάδες ήταν οι καλύτερες όλης της σεζόν και δικαιολογημένα βρέθηκαν στον τελικό, όπου και χάρισαν ένα πλούσιο και όμορφο θέαμα σε όλους αυτούς που γέμισαν τις κερκίδες του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου.

MVP του τελικού και του εσωτερικού πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο φοιτητής του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ Ευγενίδης Παναγιώτης.

{gallery}volley2015{/gallery}