Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 9ος Αριστοτέλειος Δρόμος

Για  άλλη μια χρονιά ο Αριστοτέλειος Δρόμος κατάφερε να ευαισθητοποιήσει τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας για περισσότερη άσκηση, ψυχαγωγία και διασκέδαση, μέσα στην Πανεπιστημιούπολη. Περισσότεροι από 500 δρομείς πήραν μέρος στον Αριστοτέλειο Δρόμο, σε μια υπέροχη διαδρομή στην καταπράσινη Πανεπιστημιούπολη του ΑΠΘ. 
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους εργαζόμενους του ΠΓ που φρόντισαν για ακόμη μια χρονιά για την άρτια διοργάνωση αλλά και στους εθελοντές της Φοιτητικής Εβδομάδας για την πολύτιμη βοήθειά τους καθ όλη τη διάρκεια του δρόμου. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, για μια ακόμη χρονιά, την ΟΔΑΚ ΑΠΘ για την κάλυψη στην παροχή των πρώτων βοηθειών στους αθλούμενους, και τα ιδρύματα και τους φορείς που συμμετείχαν ενεργά στο δρόμο. Τέλος, σημαντική ήταν η προσφορά των εταιριών DOLE, Σ. Μεντεκίδης ΑΕ και Χρήστος Κοντός, στην τροφοδοσία των αθλουμένων και στην υποστήριξη της διοργάνωσης.

Μπορούμε πλέον να πούμε ότι η Πανεπιστημιούπολη "γύρισε" στο Πανεπιστήμιο καθώς γίνεται πλέον ένας χώρος αθλητισμού, πολιτισμού και αναψυχής.

Γεγονός είναι ότι χθες, εκτός από τον Αριστοτέλειο Δρόμο, γινόταν στο campus και άλλες δραστηριότητες στο πλαίσιο της Φοιτητικής Εβδομάδας, και πραγματικά όλοι νιώσαμε τη δυναμική που μπορεί να έχουν οι πανεπιστημιακοί χώροι όταν χρησιμοποιούνται για παρόμοιες δράσεις.
Συγχαρητήρια στις Πρυτανικές Αρχές που κατάφεραν  να κάνουν την Πανεπιστημιούπολη πιο φιλική και φιλόξενη για όλους και όλες.
Δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα του δρόμου στο συνημμένο αρχείο.

Συνημμένα Αρχεία: