Αρχείο Νέων Μπάσκετ

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ !


      Η τελετή  έκλεισε με τη βράβευση της ομάδας των Πολιτικών Μηχανικών με το χρυσό μετάλλιο και την απονομή του κυπέλλου του Πρωταθλητή στον αρχηγό της ομάδας Λεωνίδα Πράττο. Τις βραβεύσεις έκαναν ο Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Καθηγητής κ. Χρήστος Αναγνωστόπουλος και ο Καθηγητής του Τμήματος κ. Χρήστος Πυργίδης.
   
(Μπορείτε να κάνετε κλικ στις εικόνες για να μεγαλώσουν)

Μικρός Τελικός Final Four 2014


        Στον πρώτο Τελικό της ημέρας για το χάλκινο μετάλλιο η Κτηνιατρική επικράτησε των Μαθηματικών με 60-44.  Παρ' όλο που οι δύο ομάδες είχαν σαν στόχο τη συμμετοχή στον Μεγάλο Τελικό, έπαιξαν με μεγάλη διάθεση προκειμένου να καταλάβουν την τρίτη θέση.

      Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα αυτό, οι πόντοι των παικτών και φωτογραφίες θα αναρτηθούνε  αργότερα στην ανανέωση της ανάρτησης αυτής.

Δηλώσεις των Φιναλίστ του Τελικού

        Την παραμονή του  Τελικού του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος, οι δύο αρχηγοί των ομάδων που θα συμμετάσχουν στον αυριανό αγώνα βρέθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο για να φωτογραφηθούν με το κύπελο του Πρωταθλητή και να παρουσιάσουν κάποιες από τις σκέψεις των ιδίων και των ομάδων τους σχετικά με τον αγώνα αυτό .

2ος Ημιτελικός Final Four 2014 : ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ 47 - 46

         Αν ο πρώτος ημιτελικός της διοργάνωσης είχε ξεκάθαρο νικητή από νωρίς, ο δεύτερος ημιτελικός είχε πολύ διαφορετική έκβαση. Οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες και διεκδικήσανε επάξια τη νίκη κυριολεκτικά ως τα τελευταία δευτερόλεπτα.  Η Κτηνιατρική από την αρχή της χρονιάς είχε δείξει ότι είχε τη δυνατότητα να φτάσει στην Τελική φάση για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Από την άλλη οι Πολιτικοί είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη εμπειρία σε Final Four, αφού είναι η πέμπτη συνεχόμενη συμμετοχή τους και είναι η μοναδική ομάδα που το έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια.

   

1ος Ημιτελικός Final Four 2014 : ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ 63 - 33


     Στον πρώτο ημιτελικό της Τελικής φάσης του Πρωταθλήματος, οι Ηλεκτρολόγοι ήταν η ομάδα που κέρδισε άνετα τους αντιπάλους της και πήρε πρώτη την πρόκριση για τον Τελικό της διοργάνωσης.  Οι Ηλεκτρολόγοι συμμετέχουν για 4η συνεχόμενη φορά σε τελική φάση και μάλιστα το 2011 είχαν βρεθεί αντιμέτωποι με τους Μαθηματικούς στον Τελικό, αλλά τότε οι Μαθηματικοί είχαν κατακτήσει το Πρωτάθλημα όντας αήττητοι.

  

Σελίδες